top of page
hartje.gif

INFO

Kleurrijke, vrolijke, spontane foto’s van echte momenten zonder te poseren is wat ik het liefste vastleg. Bekijk hieronder welke shoots ik aanbied, prijzen en meer informatie en ik hoop tot snel!

LauradeKwantPhotography--021.jpg

BRUILOFTEN

Gaan jullie trouwen? Spannend!

Hebben jullie al een datum op het oog of zijn jullie nog aan het oriënteren? Druk met plannen van jullie bruiloft in Nederland, Aruba of ergens anders in de wereld? Ik ben super benieuwd naar jullie plannen! Voordat ik fotograaf werd twijfelde ik of ik weddingplanner of ik fotograaf wilde worden! Dus tijdens het kennismakingstraject en de periode naar jullie huwelijk toe wil ik jullie helpen en adviseren waar nodig ook op andere gebieden behalve fotografie. Check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is en boek een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om al jullie wensen te bespreken en meest belangrijk om te kijken of er ‘de klik’ is.

Laura-de-Kwant-Photography-47.jpg

FOTOSHOOTS

Laat die mooie, waardevolle momenten vastleggen samen met je gezin, familie, geliefde, vrienden of van jezelf! Niet poseren en in die camera turen met een geforceerde Prodent lach, maar gewoon relaxed samenzijn en ik vang die momenten wel. Ben je zwanger, zijn je ouders zoveel jaar getrouwd, organiseren jullie een babyshower, wil je mooie foto’s van de kids, wil je jouw moeder verrassen met een shoot met de kleinkids, is jullie kindje geboren of hebben jullie andere ideeën voor een fotoshoot? Het kan allemaal! Wil je shooten in het bos, op het strandl, thuis, in een speeltuin, kinderboederij of ergens ander? Geen plek is te gek! 

LAURA103.JPG

ZAKELIJK

Tegenwoordig zijn goede zakelijke foto’s niet meer weg te denken. Je kunt als bedrijf zijnde maar 1 goede impressie maken op nieuwe klanten met je website en/of brochures. Spontane, heldere, frisse foto’s van het personeel, de directeur, bedrijfsprocessen en ander (reclame) beeldmateriaal. Maar ook maak ik onder andere foto’s van events, scholen, concerten, festivals, yoga lessen, restaurants, persfoto’s en appartementencomplexen en vakantievilla’s. Het is belangrijk om 1 stijl door te voeren in je huisstijl en dus ook qua foto’s om een mooi helder beeld te laten zien van jouw bedrijf of dienst. 

PARTNERS WAAR IK GRAAG MEE SAMEN WERK

ABALogo.gif
Lake House - Transparant.png
Logo Crazysounds 2018 Zwart-01.png
3e5026509902b6c24383bd0580cb963f.png
TheCoast-BeachHouse-logo-zwart-RGB.jpg
LEOlogo1.png
arubacaribbeanjazzfest2013.png
LOGO.png
the-FLOWER-FACTORY-DEF-LOGO-Outlined.jpg

FOLLOW ME @ #LAURADEKWANTPHOTOGRAPHY

bottom of page