top of page

HI! IK BEN LAURA

hartje.gif
DSC_0452-bewerkt.jpg
hartje.gif

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Ik ben Laura de Kwant en fulltime allround fotografe in binnen- en buitenland. Het is sinds dag 1 een geweldig avontuur en ik mij niet voorstellen ooit nog iets anders te gaan doen dan fotograferen!

  

Ik heb op Aruba gewoond en daar mijn passie voor fotografie ontdekt. Een professionele camera voor mijn verjaardag gekregen, vrienden wilden wel model staan, YouTube draaide overuren en daarna is het balletje in zeer korte tijd keihard gaan rollen! Foto’s zijn zo waardevol en ik vind het elke keer weer een grote eer om die mooie momenten voor mensen vast te mogen leggen.

Vol energie en met een hele hoop passie creëer ik de meest spontane beelden! Herkenbaar aan mijn opmerkelijke stijl: vrolijk, kleurrijk & ongedwongen. Ik hou ervan om de sfeer vast te leggen, gewoon de dingen zoals ze zijn. Ik vind het belangrijk dat mensen helemaal zichzelf kunnen zijn en wordt er dus niet geposeerd of in de camera gekeken om de meest ontspannen beelden te krijgen waar je nog jaren plezier van zult hebben. 

Ik woon nu in Rotterdam en ook hier is mijn doel om net zulke spontane, kleurige en vrolijke foto’s te maken. Aangezien Aruba One Happy Island mijn tweede thuis is en ik toch wel een Islandgirl ben zal ik ook geregeld met mijn blote voetjes in het zand daar te vinden zijn. Ik kan op deze manier het mooiste van twee werelden combineren en zowel mijn liefde voor de beachy foto's waar het mee begonnen is als het diverse Nederland fotograferen! Ik hou van reizen en sta dan ook absoluut open voor andere bestemmingen. Aangezien ik geregeld heen & weer vlieg raad ik aan om mij tijdig te contacten als je mij graag voor een bepaalde datum wilt boeken zodat ik hier rekening mee kan houden in mijn agenda. 

MEER OVER DIE

ROTTERDAMSE BEACHGIRL

My favorite things in life!

 

* Kwant & co! Mijn lieve gezin waar ik de oudste ben van 3.  

* Henk! Mijn allerliefste vriend die stiekem eigenlijk Hendrik heet.

* Mijn lieve vriendinnen! De meeste ken ik al vanaf de peuterspeelzaal.

* Semmie! Mijn 15 jaar oude hond die ik uit Griekenland mee heb genomen.

* Sushi! Ik kan serieus echt niet zonder! Ik heb zelfs een Sushi Dushi t-shirt.

* Reizen! Ik vind het geweldig om nieuwe plekken te ontdekken.

* Bloemen! I love it! Ik heb altijd verse bloemen in huis.

* Dansen! Ik ben gek op muziek en ga graag uit, naar festivals en concerten.

* Cocktails! Ik ben jarenlang bartender geweest en hou van een goede cocktail 

* Had ik sushi al genoemd?! 

Veel liefs, Laura

hartje.gif

WAT MIJN VRIENDEN & FAMILIE OVER MIJ ZEGGEN

HOE MIJN VRIENDEN & FAMILIE MIJ OMSCHRIJVEN

77c6f476-012d-4714-8612-3a9debfbcf1f_edi

Pieter, beste vriend op Aruba

Ik ken Laura al een aantal jaar en heb haar mee gemaakt vanaf het allereerste begin van haar fotografie carrière. Ze is uitgegroeid tot 1 van de beste fotografen op Aruba en ver daarbuiten. Niemand anders was dan Laura was de aangewezen persoon om mijn huwellijk te footgraferen. Ze is niet alleen de beste fotograaf maar ook 1 van mijn beste vrienden. Om Laura je meest waardevolle dag te laten fotograferen kan ik iedereen aanraden en je meest liefdevolle momenten zullen met liefde gecreëerd worden.

Photographer Laura de Kwant Photography and her dad Joost Kwant

Mijn held, papa!

Mijn oudste dochter, een  super lieve meid die met een afgeronde HBO opleiding Communicatie toch besloot om te starten als zelfstandig fotograaf een aantal jaar geleden. En hoe !!! de ene award prijs  na de andere wordt binnen gehaald  en weet ze vaak 36 uur in 1 dag te plannen. leergierig in alles ,zelfbewust, kritisch op vooral zich zelf, vriendelijk en kundig in haar vak en een globetrotter pur sang. Wie mn dochter als fotograaf inhuurt weet dat hij een Topper  in huis gehaald heeft die geweldige momenten op een zeer natuurlijke manier vastlegt

Best friend on Aruba

Denise, beste vriendin

Laura is de beste, liefste, meest spontane en grappigste vriendin & fotograaf. Haar foto’s laten echte pure momenten en emoties zien en zorgt ze ervoor dat je altijd volledig op je gemak bent. Ik zou haar aan iedereen aanraden! 

df12ffa1-25f7-44bd-8ef5-425fcde672c7_edi

Renate, beste vriendin

Laura is een super lieve spontane duizendpoot die altijd klaar staat voor iedereen die haar lief is. Zij heeft van haar passie haar werk gemaakt en doet dit dan ok met volle overgave en veel plezier. Laura legt onvergetelijke momenten vast en vereeuwigd herinneringen. 

Z15B3124-bewerkt_edited.jpg

Henk, het liefste vriendje 

Mijn vriendinnetje Laura, waar moet ik beginnen? Een vriendin die niet houdt van koken, poetsen of opruimen, maar wel gek is op sushi, knuffelen, Aruba, dansen, feestjes en mijn kookkunsten. Iemand die niet tegen stiltes kan en dan ook altijd overal muziek aan heeft, het liefst Caribische deuntjes Laura is iemand met onwijs veel passie voor haar werk, familie & vrienden en voor iedereen altijd klaar staat. Ik vind het tof om te zien dat ze zo ambitieus is en daar ook zelfs prijzen mee wint. Ik mocht niet opscheppen, maar voor mij is er maar1 zoals haar!

MIJN BLOG

3b009fad-5bd1-4832-994e-4bf04b67f97b.jpg

Lisa, zusje 

Laura is een fotograaf die werkt vanuit diegene die ze voor zich heeft en niet vanuit voorbedachten plannen. Zo krijg je foto’s die passen bij de mensen die erop staan, de foto’s zijn spontaan en worden genomen in het moment. De ontspannenheid die Laura heeft slaat over op de mensen die voor de camera staan, wat ervoor zorgt dat je dat terug ziet op de foto’s. Laura is een fotograaf die ervoor zorgt dat je unieke, spontane foto’s krijgt en dat het liefst op een bzijondere, mooie plek buiten.

bottom of page