top of page

BRUILOFTEN

hartje.gif

Yes, jullie gaan trouwen! Alvast van harte gefeliciteerd! Als echte romanticus ben ik dan ook altijd nieuwsgierig naar het aanzoek en is dit vaak de eerste vraag die ik tijdens een kennismakingsgesprek stel. Mijn vriend vertel ik de meest romantische aanzoeken, dus de lat ligt voor hem nu wel erg hoog! 

 

Zodra jullie een locatie & datum op het oog hebben in Nederland of ergens in het buitenland, is vaak de zoektocht naar een trouwfotograaf de volgende stap. De enige tastbare herinnering na afloop van jullie mooie dag zijn de foto’s, dus een goede trouwfotograaf vinden die jullie dag perfect vastlegt is een must.

Door mijn journalistieke fotografiestijl hoeven jullie niet constant te poseren en kunnen jullie meer genieten van jullie grote dag met mooie, ongedwongen, spontane foto’s met echte emoties en intieme momenten als resultaat. En uiteraard met een vleugje humor! Een kind met zijn vinger in zijn neus naast een bruidstaart gaat mijn fotografen hartje toch wel sneller van kloppen! 

Enthousiast? Ik nodig bruidsparen altijd bij mij thuis uit om al jullie wensen en ideeën te bespreken onder het genot van een drankje & hapje om erachter te komen of die welbekende "klik" daar is. 

Mijn liefde voor echte momenten, emoties, harde bulderlachen, trotste papa tranen of het kneepje in de hand van oma maken mijn werk de leukste job die er is!

LauradeKwantPhotography--025-2.jpg

 

NEDERLAND

Yes jullie gaan trouwen! Ik fotografeer huwelijken door heel Nederland en ben reuze benieuwd naar jullie grote dag. Gaan jullie voor een festival bruiloft, trouwen jullie in een kasteel, aan een meer of in de achteruin? Plan gerust een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij in om al jullie wensen te bespreken.

LauradeKwantPhotography--001.jpg

 

 BUITENLAND

Jullie hebben plannen om in het buitenland te trouwen? Wat super tof en spannend! Ik heb veel ervaring met huwelijken in het buitenland en reis met alle liefde met jullie mee. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op en dan kunnen we alle opties bekijken samen om er een droomhuwelijk van te maken.

LauradeKwantPhotography--007.jpg

 

TRASH THE DRESS

Trash the dress hoeft niet te betekenen dat de jurk nat moet worden, maar wel dat je hem nog een keer aan kan doen! Tijdens jullie huwelijksreis kom ik jullie graag opzoeken om mooie foto’s te maken in jullie trouwkleding. Of heb je andere ideetjes om jullie trouwkleding nogmaals aan te doen? Ik hoor het graag!

PRIJZEN TROUWFOTOGRAFIE NEDERLAND

Meest geboekt

WAT IS ER INBEGREPEN?
 

  • Een super enthousiaste en vrolijke fotograaf!

  • Geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek 

  • Een preview binnen enkele dagen na jullie grote dag

  • Levering van foto's binnen 10 weken

  • Een prachtig handgebonden professioneel trouwalbum 20 x 20 cm/ 8 x 8 inch (veel upgrades mogelijk)

  • Online beveilgde fotogallerij

  • Incl. btw & reiskosten binnen een straal van 50 km van mijn adres in Rotterdam. Daarbuiten € 0.35 per km.

Wil je minder, meer of oneven uren? Dat is geen probleem! Stuur mij gerust een berichtje voor de mogelijkheden. 

TROUWEN MET LAURA 

STAP 1:

LET'S MEET

Jullie gaan trouwen en zijn enthousiast over mijn werk? Super leuk en een groot compliment!

Dan is nu de eerste stap om uit te zoeken of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Als dit het geval is dan plannen we een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in bij mij thuis in Rotterdam of via Skype. Dan kan ik jullie meer werk en trouwalbums laten zien en bespreken we al jullie wensen.. En het allerbelangrijkste, dan kunnen we kijken of die “ klik” er is! 

Na dit gesprek houd ik jullie trouwdatum

1 week voor jullie in optie zodat jullie alle tijd hebben om er rustig over na te denken.

STAP 2:

HET OFFICIEEL MAKEN

Als de klik er is en jullie willen mij boeken als jullie trouwfotograaf doe ik eerst een vreugdedansje.

 

Na mijn danskunsten stuur ik jullie een aanbetaling van 30% van het pakket wat jullie denken te willen boeken. Zodra de kleine lettertjes ondertekend zijn en de aanbetaling binnen is komen jullie namen en trouwdatum met dikke vette stift in mijn agenda. 

In de maand voor jullie bruiloft spreken we nogmaals een keer af voor de puntjes op de i en bij te kletsen. Ook bel ik de week van het huwelijk met jullie ceremoniemeester of weddingplanner voor de laatste details als speeches voor een compleet draaiboek.

STEP 3:

JULLIE TROUWDAG!

Yeah! Het is zover! Het is jullie trouwdag, spannend, leuk, te gek en veel zin in! Jullie zien mij op de afgesproken tijd en plaats en we gaan er een geweldig mooie dag van maken. De dag waar jullie al zolang naar hebben uitgekeken is aangebroken en samen met jullie andere leveranciers zorgen we ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt.

 

Op de dag zelf kunnen jullie altijd nog besluiten of jullie willen dat ik langer blijf dan de afgesproken uren. Deze flexibiliteit bied ik aan elk bruidspaar, je weet nooit hoe de dag of avond loopt. Dus ik plan nooit wat anders in op een dag dat ik een bruiloft fotografeer.

 

Geniet, het is jullie dag!

hartje.gif

STAP 4:

DE FOTO'S

Jullie trouwdag zit erop, ik weet zeker dat het een geweldige dag geweest zal zijn!

Nu is het tijd om na te gaan genieten!

 

Jullie ontvangen in de eerste dagen na jullie huwelijk een preview van de eerste foto’s van de mooiste momenten! Jullie kunnen deze bekijken op een online beveiligde fotogalerij en eventueel delen met vrienden & familie.

 

Binnen 8-10 weken ontvangen jullie de rest van de foto’s op deze zelfde fotolink en is jullie reportage compleet. Je hebt ook de optie om een diavoorstelling af te spelen met deze link en zo jullie vrienden & familie uitnodigen om een avondje foto's te komen kijken. En kan het nagenieten en herbeleven van jullie dag beginnen.

STAP 5:

HET TROUWALBUM

Nadat jullie alle foto’s ontvangen hebben en deze meerdere malen bekeken en geshowd hebben is het tijd om samen jullie trouwalbum uit te zoeken.  

 

Ik nodig jullie dan weer bij mij thuis uit en gaan we door middel van voorbeeld albums en staaltjes jullie eigen unieke album samen te stellen. 

 

Op diezelfde fotolink kunnen jullie favoriete foto’s markeren en zal het album ontwerp daarna digitaal gemaakt worden. Na jullie goedkeuring wordt het album besteld en handgemaakt.

 

Zodra het album binnen is spreken we nog 1 keer af om jullie trouwalbum door te bladeren.  

TROUWFOTOGRAFIE IN HET BUITENLAND 

Wat super tof dat jullie in het buitenland gaan trouwen!

Gaan jullie elkaar het JA-woord geven op Ibiza, tussen de wijngaarden in Toscane, op het strand in Griekenland of vliegen jullie naar een nog verdere bestemming?

Ik fotografeer regelmatig huwelijken op Aruba, en ben zelfs in Afrika geweest voor een bruiloft. Ook heb ik meerdere after wedding trash the dress shoots gedaan op vele bestemmingen, waaronder op Sardinië.  Ik ben helemaal gek van reizen dus sta open voor echt alle bestemmingen en reis met alle liefde met jullie mee of achterna.

Afhankelijk van jullie bestemming, wensen en data kan ik een offerte op maat voor jullie maken.

Trouwen in het buitenland met mij als jullie trouwfotograaf kan al vanaf € 1950 ex reiskosten.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

TRASH THE DRESS

Trash the dress, ook wel een after wedding fotoshoot genoemd hoeft uiteraard  niet te betekenen dat de jurk nat hoeft te worden! Maar hoe gaaf is het om samen nogmaals jullie trouwkleding aan te doen en een bruidsreportage te maken op een geheel andere locatie dan die van jullie trouwdag? Dit kan zowel in Nederland als in het buitenland. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om dit tijdens jullie huwelijksreis te doen? Ik reis jullie achterna en samen zoeken we de mooiste plekjes op. Zo ben ik afgelopen zomer bijvoorbeeld naar Sardinië afgereisd voor een after wedding fotoshoot en hebben we foto's gemaakt in een wijngaarde, echt super gaaf en een bijzondere extra touch aan jullie trouwreportage.  Er zijn genoeg mogelijkheden, mij is niets te gek!

 

 

Of vind je het leuk om samen met je vriendinnen jullie trouwjurk nog eens aan te doen? Wil je elk jubileum een nieuwe foto? Mag die echt vies worden en wil je met bruiloftgasten een foodfight houden? Wil je een mooie shoot bij zonsondergang of heb je andere leuke ideeën, stuur mij een berichtje en dan kunnen we eens kijken wat voor tofs we kunnen gaan doen!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

LIEVE WOORDEN VAN BRUIDSPAREN

hartje.gif
bottom of page