top of page

FOTOSHOOTS

hartje.gif
LauradeKwantPhotography--020.jpg

Friends & family

Een fotoshoot met vrienden of familie is de meest geboekte fotoshoot. Is er iemand jarig, zijn jouw ouders zoveel jaar getrouwd, zijn er nieuwe kleinkids bijgekomen of hebben jullie een meidenuitje? Laat dit op een relaxte manier vastleggen en geniet nog jaren na van deze foto's. Ook handig als cadeau!

LauradeKwantPhotography--044.jpg

Love Birds

Wil jij jouw partner verrassen, wil je een aanzoek doen, hebben jullie geen 1 leuke foto samen, gaan jullie trouwen en willen jullie deze foto's gebruiken voor de safe the date of lijkt het jullie gewoon super leuk om samen op de foto te gaan? 

Laten we jullie liefde vastleggen!

LauradeKwantPhotography--014.jpg

Day in the life

Kennen jullie deze fotoshoot al? Ik fotografeer de allerdaagse dingen, gewoon bij jullie thuis! Zo waardevol om later te zien hoe het er bij jullie thuis aan toe ging. Gaan jullie pannekoeken bakken, knutselen, boekjes voorlezen, een verjaardag vieren, langs opa en oma, etc? Ik volg jullie onopvallend en leg deze waardevolle momenten voor jullie vast. 

Ongedwongen, vrolijke, kleurrijke foto's van echte momenten zonder al te veel te poseren.

Laat die mooie, waardevolle momenten vastleggen samen met je gezin, familie, geliefde, vrienden of van jezelf! 

Ben je zwanger, zijn je ouders zoveel jaar getrouwd, organiseren jullie een babyshower, wil je mooie foto’s van de kids, wil je jouw moeder verrassen met een shoot met de kleinkids, is jullie kindje geboren, heb je een nieuwe LinkedIn foto nodig of hebben jullie andere ideeën voor een fotoshoot? Het kan allemaal! Wil je shooten in het bos, op het strand, thuis, in een speeltuin, kinderboederij of ergens ander? Geen plek is te gek! 

LauradeKwantPhotography--023.jpg

Bolle buik

Zwanger? Van harte gefeliciteerd! Het is zo mooi om deze bijzondere tijd vast te laten leggen. Dit kan bij jullie thuis of op een locatie naar keuze. De beste tijd om jouw bolle buik te fotograferen is tussen de 32-36 weken. 

LauradeKwantPhotography--040.jpg

Newborn

Jullie kleintje is geboren! Van harte gefeliciteerd! Alle clichés zijn waar, ze zijn maar 1 keer zo klein. Ik kom met alle liefde jullie nieuwste aanwinst fotograferen bij jullie thuis. Dit is een combi van close-ups van de kleine en lifestyle gezinsfoto's gewoon lekker samen op de bank, op bed en in het kinderkamertje. De beste tijd om jullie wondertje te fotograferen is tussen de 7 en 17 dagen. 

LAURA104.JPG

Portret / LinkedIn

Heb je een mooie foto nodig van jezelf voor LinkedIn of vind je het leuk om eens een mooie profiel foto van jezelf te hebben? We kunnen mooie close-ups maken bij mij thuis in Rotterdam.      Liever meerdere achtergronden en meer beelden op een andere locatie?   Ga dan voor een normale 30 minuten fotoshoot. 

PRIJZEN & PAKKETTEN

Meest geboekt

WAT IS ER INBEGREPEN?

  • Een super enthousiaste fotograaf

  • Alle foto's worden met zorg bewerkt en digitaal afgeleverd

  • Levering binnen 21 werkdagen

  • Online beveiligde fotogallerij om met vrienden en familie te delen

  • Alle shoots zijn tot 8 personen inbegrepen, voor elk extra persoon kost het €15 per kind en €20 per volwassene.

  • Incl. btw & reiskosten binnen 20 km vanaf mijn adres in Rotterdam. Daarbuiten € 0.35 per KM. Excl. eventuele parkeerkosten

  • Vele upgrades mogelijk als fotoboeken, hoge kwaliteit afdrukken, wanddecoratie, etc

  • Feestdagen en dagen zoals moeder- en vaderdag hebben een extra toeslag 

Wil je minder, meer of oneven uren? Dat is geen probleem! Stuur mij gerust een berichtje voor de mogelijkheden.  

Korting: Terug kerende klanten ontvangen €15 korting op shoots vanaf 1 uur.

LIEVE WOORDEN VAN MIJN KLANTEN

hartje.gif

FOLLOW ME @ #LAURADEKWANTPHOTOGRAPHY

bottom of page