top of page

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

hartje.gif

Tegenwoordig zijn goede zakelijke foto’s niet meer weg te denken. Je kunt als bedrijf zijnde maar 1 goede impressie maken op nieuwe klanten met je website en/of brochures. Spontane, heldere, frisse foto’s van het personeel, de directeur, bedrijfsprocessen en ander (reclame) beeldmateriaal. Maar ook maak ik onder andere foto’s van events, scholen, concerten, festivals, yoga lessen, restaurants, persfoto’s en appartementencomplexen en vakantievilla’s. Het is belangrijk om 1 stijl door te voeren in je huisstijl en dus ook qua foto’s om een mooi helder beeld te laten zien van jouw bedrijf of dienst. 

Let your company shine!

LauradeKwantPhotography--018.jpg

Woning/interieur foto's

Heb jij net een nieuwe vakantievila of een appartementencomplex en ben je op zoek naar frisse kleurrijke foto's? Of heb je al een bestaand hotel of complex en kun je wel weer frisse nieuwe promo foto's gebruiken? UIt ervaring merken mijn klanten op dat ze vele malen meer boekingen binnen krijgen vanwege de proffesionele foto's. Ook gasten geven aan dat het er net zo uit ziet in het echt als op de webiste.

BEKIJK PORTFOLIO
LAURA104.JPG

Portret

Een foto zegt soms meer dan duizend woorden. Als jij en uiteraard jouw personeel goed op de foto staan heeft jullie klant gelijk een beeld van het bedrijf en hun medewerkers. Frisse, heldere en proffesionele foto's met verschillende achtergronde binnen het bedrijf, zodat er bij in diensttreding van een nieuwe medewerker alleen hij of zij op de foto hoeft en je site sneller up to date is.  

BEKIJK PORTFOLIO
LauradeKwantPhotography--048.jpg

Bedrijfsfoto's

Heb je weleens gedacht aan bedrijfsfoto's voor op jullie website of per promo voor brochures en social media? Met goede profi foto's kun je als bedrijf al zoveel meer laten zien dan alleen tekst en prijzen. Potentiële klanten krijgen op deze manier gelijk een goede indruk van het bedrijf en personeel. Goede bedrijfsfoto's zijn altijd goede marketing, ongeacht de sector.

BEKIJK PORTFOLIO
LauradeKwantPhotography--194.jpg

Evenementen

Geef je een feest voor het 25 jarig bestaan van jullie voetbalvereniging, hebben jullie een jarlijks bedrijfsuitje, organiseer je een foodtruckfestival, wil je een boek promoten of heb je een event op het oog? Laat er foto's van maken, zodat elk ander event wat je hierna organiseert gelijk goede promo foto's heeft.

BEKIJK PORTFOLIO
LauradeKwantPhotography--038.jpg

Eten & drinken

Een nieuw restauarant openen, ​nieuwe foto's nodig na een verbouwing van een terras, een nieuwe cocktailkaart of frisse vrolijke foto's nodig voor op de website en jullie socials? Ik kom graag foto's maken! En kan eventueel ook modellen regelen hiervoor om het af te maken. 

BEKIJK PORTFOLIO
LauradeKwantPhotography-saturday-56.jpg

Artiesten & concerten

Hej DJ! Heb jij goede foto's nodig voor jouw Spotify account? Speel jij in een band en hebben jullie foto's nodig voor jullie tourschema? Of organiseer je een concert, festival of live optredens? Huur een fotograaf in om toffe shots te maken, die je hierna ook voor andere promo doeleinden kan gebruiken. .

BEKIJK PORTFOLIO

PRIJZEN ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Elk bedrijf, elke zakelijke klant is anders en heeft unieke wensen omtrent bedrijfsfotografie.

Stuur mij een berichtje met jullie ideeën & wensen en dan komen we er vast wel uit om tot een goed eindproduct te komen samen. 

Contact

WAT MIJN ZAKELIJKE KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

hartje.gif
bottom of page