top of page

Loveshoot op de paarse heide


Via de mail kreeg ik een berichtje met een aanvraag voor een surprise loveshoot in de buurt van Roosendaal. Vanwege hun jubileum zouden zij gaan eten bij hun favoriete restaurant in Wouw, dus daarvoor zou de shoot plaats moeten vinden. Ik ben niet bekend in Roosendaal, maar zoals de meeste wel weten reis ik door heel Nederland voor shoots & bruiloften.

Via google kom ik het prachtige natuurgebied de Rucphense heide tegen, waar nog net de laatste paarse heide te zien zou zijn. Dat wordt de plek!

We spreken af op de parking bij het Ossekopke, ze is blij verrast met de surprise loveshoot en we lopen samen richting de paarse heide. Wat een leuk stel, top plek, mooi weerk, een heerlijke loveshoot en blije reacties naderhand!

Recensie over deze shoot: "Laura heeft fijn meegedacht naar een geschikte locatie voor onze foto sessie! Een mooie locatie gevonden samen en uiteindelijk daar afgesproken. Ze was er al voordat wij aankwamen en dat gaf gelijk een fijn gevoel. Erg vriendelijke meid met een relaxte houding en prettige aanwezigheid. Heel tevreden met onze foto's!"

Ook interesse in een loveshoot? Contact mij voor meer informatie!


Comments


bottom of page