top of page

Styled shoot Scheveningen

Met een aantal geweldige leveranciers hebben wij een styled shoot georganieerd. Zo'n fotoshoot is om nieuwe creatieve ideeën uit te proberen, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en tof ter promo!

Met verschillende leveranciers kom je samen tot een totaal plaatje. Zo leverde Bruidshoek een prachtige jurk, sieraden en schoenen wat perfect past bij een strandhuwelijk. Ga jij op het strand trouwen? Kies dan ook een jurk die niet te warm of te zwaar is, maar past bij de beachy setting waar jullie voor gaan. https://www.bruidshoek.nl


Bloemen maken een bruiloft altijd af, en ditmaal hebben we met droogbloemen gewerkt van Bloemenservice Nederland. Wat een geweldig idee en wat een andere look! Ik heb dit persoonlijk nooit eerder op een bruiloft gezien, maar ik vind het prachtig! https://www.bloemenservicenederland.nl

De locatie Strandrestaurant Werelds is echt een geweldige plek op het strand van Scheveningen gelijk aan de pier bij het reuzenrad! Je kunt hier heerlijk eten, genieten van een stranddag, zonsondergangen maar ook af te huren voor feesten & partijen en dus ook bruiloften. Trouwen met je voetjes in het zand met de pier op de achtergrond, hoe tof is dat! En ook nog eens goed om te weten, de parkeergarage voor de deur!


Voor haar & make-up ging Linda aan de slag van Face & Art en met resultaat, de bruid zag er geweldig uit! Als bruid straal je wanneer je jouw bruidegom voor het eerst ziet en volgens Linda pinkt zelfs de meest stoere bruidegom een traantje weg. Wanneer je trouwt is het voor het team van Face & Art van groot belang dat jij jezelf bent maar je wel op je mooist voelt! Dit is voor iedereen heel persoonlijk en dankzij hun unieke werkwijze creëren zij voor iedereen een persoonlijke look compleet passend bij jou als persoon zodat jij trouwt op je mooist!

The First Look! I love it!

Dit is toch stiekem altijd mijn favo onderdeel van de dag! Het moment waarop het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet op hun trouwdag. Zelfs voor dit koppel die model stond voor deze styled shoot was het een mooi moment!

Hierna was het tijd voor de fotoshoot! Ik raad mijn bruidsparen altijd aan om minstens 1,5 tot 2 uur hiervoor uit te trekken. Dit zijn meestal de foto's waar je uiteindelijk het meeste mee doet.

Time to say yes!

Ook voor de styled shoot hadden wij een kleine ceremonie opgezet om ook voor deze nieuwe trouwlocatie beeld te kunnen laten zien aan bruidsparen hoe een strand ceremonie eruit kan zien.

Time for food!!!

Ook wordt er uiteraard altijd lekker gegeten en gedronken op bruiloften! Zo ook tijdens deze styled shoot uiteraard. Strandrestaurant Werelds had heerlijke zalm bereidt met bijpassende salades en het zag er voortreffelijk uit, hier krijg je toch honger van?

I am here for the cake! Vaak wordt de bruidstaart ook als dessert ingezet, zo ook deze dag. Behalve dat het er mooi uit ziet, wordt het ook altijd door het bruidspaar zelf aangesneden. Samen snij je 1 stukje aan en geef je elkaar het eerste hapje, wat vaak gepaard gaat met een geintje.

Deze mooie lekkere taart is geleverd door https://patisserievermeer.nl

Als je dan zo dichtbij het reuzenrad op de pier van Scheveningen bent dan mag een foto op hoge hoogte uiteraard niet ontbreken!

Leveranciers & modellen Maciek & Jana, die deze styled shoot allemaal mede mogelijk hebben gemaakt, bedankt!


Ben jij een leverancier en zie je een samenwerking zitten voor een styled shoot stuur mij gerust een berichtje! https://www.lauradekwantphotography.com/contact

Comments


bottom of page